Een melding omgeving wordt serieus genomen

We willen U hierbij nog even wijzen op het doen van een melding omgeving bij de gemeente, als er in uw woonomgeving een storing is of verzakte tegels, defecte straatverlichting, begroeiing of bomen in de openbare ruimte enz. Ook ons wijkplatform doet regelmatig een melding. Op 21 oktober deden we dat bijv. voor het slechte fietspad langs de Rijksweg Zuid aan de Brienenshofzijde. Daar werd al direct werk van gemaakt en een maand later werd er al een compleet nieuwe laag asfalt aangebracht. Klasse gemeente Overbetuwe.
Dus wijkbewoner: niet alleen klagen over iets hinderlijks in de openbare ruimte, maar gewoon zelf in actie komen en het melden:

https://www.overbetuwe.nl/Digitaal_loket/Digitaal_aanvragen/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *