Fotoboekjes Westeraam

Enkele jaren geleden zijn er fotoboekjes over de ontwikkeling van de bouw en de nieuwe bewoners verschenen, die alle toenmalige bewoners hebben gekregen. Boekje 1 gaat over Groenoord en boekje 2 over Groenoord en Lingebuurt. Van een contact bij de gemeente hoorden we, dat er van beide boekjes nog een flink aantal lag en dat die opgeruimd moesten worden. Er is direct doorgegeven, dat we ze wel wilde hebben voor belangstellende bewoners. Iemand anders ten gemeentehuize met opruimwoede heeft echter alles laten opruimen. Van beide boekjes zijn er 2 exemplaren gered.

Belangstellenden konden zich melden op info@wpelstoost.nl. Alle boekjes hebben inmiddels een nieuwe eigenaar gekregen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *