Schoonmaakactie Het Westeraam

Op donderdag 29 juni hebben leerlingen en leerkrachten van de onderbouw van Het Westeraam, samen met wijkbewoners een schoonmaakactie gehouden in de wijk Westeraam. Ongeveer 40 leerlingen van klas 1 haalden op deze wijze toch behoorlijk wat zwerfafval uit de wijk, zoals op de foto te zien is. Op deze wijze worden ze ermee geconfronteerd wat het effect is van achteloos weggegooide drankflesjes of chipszakken. Bovendien vervulden ze met deze 2 uren hun maatschappelijke stage uren. 7 juli hebben ze hun laatste schooldag. Bedankt voor jullie hulp en een fijne vakantie!

Meer foto’s op: https://www.facebook.com/hetwesteraam/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *