Ontmoeten in Elst: enquete

De gemeente Overbetuwe wil met haar voorzieningen aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners.

Alle 3 de wijkplatformen van Elst hebben aangegeven dat er op dit moment in Elst geen ruimte is voor laagdrempelige ontmoeting, terwijl daar kennelijk wel vraag naar is. Wij vragen u als inwoner van het mooie Elst uw wensen en behoeften omtrent ontmoeten met deze enquête te uiten. Dat kan tot uiterlijk 15 september 2017. Met de uitkomsten kan onze werkgroep al op korte termijn aan de slag.

Er zijn maar een paar vragen, zoals: vindt U het belangrijk dat er in Elst een Ontmoetingsplek is, is daar op dit moment voldoende ruimte voor, waar zou die plek moeten zijn, met welke functies zouden die te combineren moeten zijn, aan welke soort activiteiten daar zou U behoefte hebben, welk bestaand gebouw zou daarvoor een goede optie zijn en in welke wijk woont U?
Klik op onderstaande link als U deze enquête wilt invullen:

www.formdesk.com/gemeenteoverbetuwe/ontmoetingsruimte_Elst

Op de spreekuurlocaties van het Sociaal Kernteam in Elst (Triade, Prins Hendriksstraat 5a en De Ruimte, Sint Maartenstraat 23B) liggen ook papieren enquête formulieren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *