Nieuw volleybalnet

Op 22 augustus is het volleybalnet op Cool Nature (Romeinse Veld) vernieuwd. Het andere net had er , hangend in weer en wind, 2 jaar dienst gedaan en was ook doordat kinderen er in gingen hangen behoorlijk beschadigd. Het volleybal veld is tijdens een opknapbeurt van Cool Nature, in het kader van NLDoet aangelegd in een gezamenlijke actie van de gemeente, bewoners en het Wijkplatform. Het is in die 2 jaren ook erg druk gebruikt, vooral ook door de kinderen van de direct aangrenzende 3 basisscholen en de 2 middelbare scholen. Daarom hangt het net ook niet op wedstrijdhoogte voor volwassenen. Het Wijkplatform is ook mede verantwoordelijk voor het beheer van een deel van het terrein.
Als U nieuwe ideeën heeft voor het terrein of de woonwijk, dan kunt U met ons contact opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *