Opening Alzheimer Café Overbetuwe op woensdag 20 september 2017

Op woensdag 20 september opent in Cultureel Centrum De Wieken het maandelijkse Alzheimer Café: hét trefpunt voor mensen met dementie en hun partners, familieleden, vrienden, professionals en andere betrokkenen.

Wij nodigen u uit voor onze feestelijke opening!

Theatergroep Nocturne uit Lent speelt het stuk ‘Ik wil je niet kwijt’, een tragikomedie over dementie. De rode draad bij dit verhaal is de liefdevolle verbintenis tussen twee oudere mensen, een band die sterker is dan de ellende die hen overkomt. Het is ondanks het onderwerp een positief stuk, dat zeker herkenning en ontroering op zal roepen: een aanrader!

Ook de burgemeester is te gast in ons Alzheimer Café, en houdt de openingsspeech.

Er is een stand met informatiemateriaal over dementie alsmede na afloop een tas met interessant leesvoer en een cadeautje van Alzheimer Nederland voor iedere bezoeker.

In en na de pauze is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen, onderling van gedachten te wisselen en ervaringen te delen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Iedereen met ervaring en/of vragen over dementie is van harte welkom op woensdag 20 september bij De Wieken, Prinses Irenestraat 49, 6661 EA Elst.

Het Café opent om 18.30 uur, het programma begint om 19.00 uur en sluit met een hapje en drankje rond 21.30 uur.

De toegang, koffie/thee (mét lekkers) en informatie is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *