Burendag 2017

 

Het was Burendag op 23 september. Daarnaast werd die dag in o.a. Elst ook meegedaan aan het ‘Bankjes collectief’ en was er sprake van een Kunstroute. Een bankje buiten zetten als uitnodiging voor anderen om zo met elkaar in gesprek te gaan. In Elst waren er activiteiten op verschillende locaties. In Elst-Oost gebeurde dat op de Juno in de wijk Westeraam. Daar stonden de bankjes en stoelen op de groenstrook, halverwege de straat. Veel straatbewoners keken raar op toen 1 van de buren die ochtend met de grasmachine naar het veldje liep. Op de foto zie je het resultaat: I ♥ JUNO. Ook bewoners van omliggende straten waren door de organisatoren via de website www.bankjescollectief.nl uitgenodigd.
Het was erg gezellig en in de loop van de middag ook drukker dan op de foto te zien is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *