Ceintuurbaan eerder klaar

De Ceintuurbaan was tot voor kort deels nog ingericht als bouwstraat. De noodzakelijke wegwerkzaamheden aan de Zuidzijde van de Ceintuurbaan in de wijk Elst-Westeraam zouden ongeveer 5 weken duren. Gelukkig zat onder andere het weer mee en kon de weg een week eerder en wel op 22 september heropend worden. Dat tot opluchting van veel wijkbewoners en hun bezoekers, want bij tijd en wijle waren er toch behoorlijk wat mensen het spoor bijster. De weg is prachtig geworden en dan is die pijn snel verdwenen. LET OP: toen het bouwstraat was,  had verkeer van rechts voorrang, maar nu is de hele Ceintuurbaan een voorrangsweg!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *