VERVALLEN: Bijeenkomst beheerders Whatsapp groepen op 16 april

Deze bijeenkomst gaat niet door: te weinig aanmeldingen

Het Wijkplatform gaat op maandag 16 april een informatie bijeenkomst te organiseren voor de beheerders van alle buurtpreventie Whatsapp groepen in Elst-Oost. In Elst-Oost zijn er maar liefst 22 van deze groepen actief en goed verdeeld over de wijken Brienenshof, Stationsbuurt, Eshof en Westeraam. In heel Elst zijn er ongeveer 60 bekende Buurtpreventiegroepen via Whatsapp. Ook de beheerders van de groepen ui Elst-Zuid en Elst-Noord kunnen zich aanmelden. De beheerders van deze groepen hebben een belangrijke rol in hun omgeving met betrekking tot meldingen over veiligheid en leefbaarheid.

Het is erg belangrijk, dat er:
– een platform is/komt om elkaar te ondersteunen en te adviseren,
– sprake is van een goede informatie uitwisseling met o.a. het Wijkplatform, de politie en de gemeente,
– goede afspraken gemaakt worden over de soort berichten via de App om afhakers te voorkomen,
– weten wat er nodig is om de Whatsapp geïnteresseerd en scherp te houden.
Een werkgroep met Kees de Witte, Rebeca Pakker-de Vries, Jessica Pluim (wijkagent), Frederik Stouten(gemeente) en John Baaijens(wijkplatform) gaat de bijeenkomst voorbereiden.

Wil je als beheerder van een Buurtpreventie WA-groep via onderstaande link een paar vragen beantwoorden?
https://goo.gl/5UecqX

 

2 antwoorden
  1. Kasper
    Kasper zegt:

    Kennen jullie de Veiligebuurt app al? Deze is speciaal ontworpen voor veiligheid in de buurt. Geen kletspraat, maar meldingen met inhoud. Makkelijk te beheren en meer privacy voor de gebruikers. Kijk gerust eens op http://www.veiligebuurt.nl of probeer de gratis app uit in de Play Store of App Store. Er zijn in Nederland al meer dan 135 duizend gebruikers van de app en samen maken we veiligere wijken in Nederland. Mvg Kasper

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *