Speelplekken Lanenbuurt B

Eind 2018 worden de speelplekken in de Lanenbuurt B ingericht door GEM Westeraam. Dat na afstemming met de gemeente Overbetuwe.
Het is de bedoeling dat omstreeks augustus 2018 een buurtbrief naar de bewoners van de Lanenbuurt wordt gestuurd. In die brief wordt een voorstel over de inrichting gedaan en er wordt gevraagd om daarop te reageren. Eén van de bewoners had nu al laten weten geen genoegen te nemen met ‘zoiets gewoons als een wip-kip’. Toch kan dat normaal gesproken één van de speeltoestellen zijn. We willen de bewoners nu alvast meegeven, dat als je goede ideeën hebt, er nu alvast voldoende draagvlak voor te creëren en het idee met de handtekeningen aan te leveren bij GEM Westeraam.

1 antwoord
  1. Judith Jansen
    Judith Jansen zegt:

    Een leuke speeltuin dient een zichtbare, uitdagende speelplek te zijn waar kinderen graag komen, ook om andere kinderen te ontmoeten. Kleurrijke speeltoestellen, voldoende ruimte om daadwerkelijk te spelen en rennen, zorgen ervoor dat een speelplek aantrekkingskracht krijgt en gebruikt wordt. Dit ontbreekt helaas bij de smalle verstopte strookjes met, inderdaad, die eenzame wipkip.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *